ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Avîntul Nimoreni a cîștigat campionatul de iarnă, rezervat veteranilor

08:57 | 28.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Echipa de fotbal Avîntul Nimoreni a devenit cîștigătoarea campionatului național de iarnă, rezervat veteranilor, relatează MOLDPRES.

În meciul final ea a învins cu scorul 6-4 formația Burmocan, care reprezintă  aceeași localitate. În disputa pentru locul trei Codru Orhei a fost mai puternică decît reprezentativa satului Cojușna după executarea loviturilor de la 11 metri. Scor 3-2.  În timpul regulamentar partida s-a încheiat la egalitate (4-4).

Juriul i-a desemnat pe cei mai buni jucători pe posturi. Cel mai bun portar a devenit Vasile Ichim (Cojușna). Cel mai bun fundaș a fost declarat Vasile Arlet (Avîntul). Titlul de cel mai bun mijlocaș i-a fost acordat lui Vladimir Gherasimov (Codru), iar golgheter a devenit Alexandru Golban (Burmocan).

La turneu au participat șase echipe. Avîntul a cîștigat a doua oară consecutiv titlul de campioană.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!