ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Expoziţia BEAUTY-2017 a întrunit peste 140 de companii din cinci ţări

13:36 | 02.03.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. La Centrul “Moldexpo”a fost inaugurată astăzi Expoziţia internaţională specializată de produse cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru industria frumuseţii BEAUTY-2017, ediţia a XX-a, care se va desfăşura pînă pe data de 5 martie, informează MOLDPRES. 

Prezent la deschidere, Arcadie Andronic, director general al CIE “Moldexpo”, a menţionat că această expoziţie, organizată la început de primăvară,  întruneşte peste 140 de companii din Italia, Liban, Republica Moldova, România și Ucraina.

În contextul celor 20 de ani de la lansare, sursa citată  a înmînat  din partea Centrului “Moldexpo” mai multe diplome speciale celor mai fideli parteneri şi participanţi  ai expoziţiei BEAUTY. 

Pe parcursul  celor patru zile, vizitatorilor le vor fi prezentate cele mai importante branduri moldoveneşti şi internaţionale în domeniul cosmetologiei, o gamă variată de parfumuri, echipamente profesionale pentru  saloane de coafură şi de frumuseţe etc. De asemenea, în aceeaşi perioadă, participanţii la expoziţie vor surprinde vizitatorii cu preţuri şi oferte speciale. 

(Reporter A. Mardare, editor M. Jantovan)

img17001698

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!