ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circul din Chişinău a inaugurat stagiunea cu un nou program artistic

16:12 | 06.03.2017 Categorie: Cultură

Chişinău, 6 mar. /MOLDPRES/. Circul din Chişinău a lansat recent un nou program artistic cu genericul „Circul vesel”, informează MOLDPRES.

Programul va fi prezentat în fiecare sîmbătă şi duminică, cîte două spectacole pe zi - la ora 12.00 şi la ora 16.00, pînă la 2 aprilie.

Solicitat de MOLDPRES, regizorul-şef al instituţiei, Igor Cemortan, a menţionat că în spectacol sînt antrenaţi 15 artişti din R. Moldova şi Ucraina.

Potrivit sursei citate, programul include diverse numere artistice, surpriza din acest sezon fiind dresura de urşi şi animale exotice. Publicul amator este aşteptat la circ pentru a viziona şi un moment interesant de iluzie, prezentat de către „Tomorrow Magic Show”.

Show-ul include, de asemenea, jonglerie pe scară liberă, gimnastică în aer liber, antipod, clovni, echilibru pe baston, dresură mixtă de animale, hula-hoop, acrobaţie în roata rensky etc.

Spectacolele vor avea loc în sala mică, redeschisă, după renovare din 2014.  

„Timp de trei ani, am prezentat 12 programe artistice, cel inaugurat acum fiind al treisprezecelea. Preţul unui bilet este de la 150 pînă la 250 de lei”, a precizat Igor Cemortan. 

Arena mare a Circului din Chişinău a fost închisă în 2004.

(Reporter N. Roibu, editor L. Alcază)

img17001794

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!