ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de miercuri-joi, 8-9 martie 2017

17:54 | 07.03.2017 Categorie: Agenda

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Miercuri

Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Indexul Egalităţii de Gen - cum a evoluat egalitatea de gen dintre bărbaţi şi femei în 2016?”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Sporter Club organizează cursa dedicată Zilei Internaționale a Femeii.

Ora 10.00, Circul din Chișinău, sectorul Rîșcani.

Joi

Curtea Constituțională va examina dacă judecarea cauzelor penale în baza probelor administrate în faza de urmărire penală nu constituie pentru partea vătămată o limitare a dreptului la un proces echitabil.

Ora 11.00.

***

Va continua şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău.

Ora 10.00.

***

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM) invită reprezentanţii mass-media la conferința de lansare a Proiectului Twinning “Consolidarea Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a Republicii Moldova ca agenție de reglementare în domeniul medicamentelor, dispozitivelor medicale și activității farmaceutice”.

Ora 10:30, Hotelul Codru, sala de conferințe, parter.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul" invită reprezentanții instituțiilor media la conferința „Chișinăul versus regiunile Moldovei: unde politicile se întîlnesc cu cetățenii și mediul de afaceri”.

Ora 10:30,  Sala de conferinţe „Saxophone” a hotelului Jazz,  str. Vlaicu Pîrcălab 72.

***

Partidul Verde Ecologist invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Poziţia Partidului Verde Ecologist faţă de modificarea sistemului electoral şi introducerea votului uninominal”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN.

***

Grupul de iniţiativă invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Crearea Partidului Politic Voinţa Poporului”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

Institutul de Filologie al AŞM invită la Conferinţa ştiinţifică consacrată omagierii a 80 ani de la naşterea criticului și istoricului literar Nicolae Bilețchi, membru corespondent al AȘM, profesor universitar.

Ora 14.00,  Sala Mică a AŞM, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt nr. 1, et. II.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Președintele Institutului de Standardizare din Turcia, Sebahittin Korkmaz, se află într-o vizită de lucru în R. Moldova în perioada 5-8 martie.

3. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează, în perioada 7-9 martie, o vizită de lucru în Republica Federală Germană.

(Editor M. Jantovan)