ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 9 martie 2017

08:24 | 09.03.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Curtea Constituțională va examina dacă judecarea cauzelor penale în baza probelor administrate în faza de urmărire penală nu constituie pentru partea vătămată o încălcare a dreptului la egalitate în fața legii.

Ora 11.00.

***

Va continua şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău.

Ora 10.00.

***

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM) invită reprezentanţii mass-media la conferința de lansare a Proiectului Twinning “Consolidarea Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a Republicii Moldova ca agenție de reglementare în domeniul medicamentelor, dispozitivelor medicale și activității farmaceutice”.

Ora 10:30, Hotelul Codru, sala de conferințe, parter.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul" invită reprezentanții instituțiilor media la conferința „Chișinăul versus regiunile Moldovei: unde politicile se întîlnesc cu cetățenii și mediul de afaceri”.

Ora 10:30,  Sala de conferinţe „Saxophone” a hotelului Jazz,  str. Vlaicu Pîrcălab 72.

***

Partidul Verde Ecologist invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Poziţia Partidului Verde Ecologist faţă de modificarea sistemului electoral şi introducerea votului uninominal”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN.

***

Grupul de iniţiativă invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Crearea Partidului Politic Voinţa Poporului”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

Institutul de Filologie al AŞM invită la Conferinţa ştiinţifică consacrată omagierii a 80 ani de la naşterea criticului și istoricului literar Nicolae Bilețchi, membru corespondent al AȘM, profesor universitar.

Ora 14.00,  Sala Mică a AŞM, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt nr. 1, et. II.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!