ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

43 de echipe vor participa la campionatul național de mini-fotbal

12:32 | 09.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. 43 de formații și-au anunțat participarea la ediția din anul curent a campionatului național de mini-fotbal, relatează MOLDPRES. 

”Am fost foarte uimit de numărul mare al echipelor care s-au legitimat. Toţi tind să se califice în Seria Naţională. Va fi o luptă interesantă pentru promovare", a declarat președintele federației de profil Oleg Clipa. 

Startul turneului va fi dat sîmbătă, 11 martie. Festivitatea de deschidere este programată pentru ora 11.00. Partidele se vor desfășura, în temei, pe terenul complexului sportiv ”City Arena” din sectorul Rîșcani al capitalei. Primele patru clasate se vor califica în faza finală a competiției. 

Campionatul va dura aproximativ patru luni. Pentru septembrie curent este programat startul ediției de toamnă a competiției. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan) 

img17001849

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!