ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul a cerut soluții pentru depășirea problemelor de la CFM

16:30 | 09.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. În cadrul şedinţei de astăzi a Cabinetului de miniştri, Premierul a adus în discuție subiectul privind protestul angajaților întreprinderii „Calea Ferată din Moldova” (CMF), anunțat pentru sîmbătă, 11 martie, transmite MOLDPRES cu referire la  Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

În acest sens, Pavel Filip a solicitat Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor responsabilitate maximă în examinarea problemelor acumulate în cadrul întreprinderii și prezentarea în termen de zece zile a unui Plan de acțiuni orientat spre depăşirea situației existente. Totodată, șeful Executivului a accentuat necesitatea utilizării instrumentelor financiare internaționale pentru reorganizarea și reformarea CFM, care ar asigura îmbunătățirea calității serviciilor prestate cetățenilor. 

„Aștept o abordare foarte serioasă și elaborarea unui Plan de acțiuni pentru a înțelege cum ne mișcăm în continuare. Dincolo de aceasta, comunicați cu cei de la Calea Ferată. Ei trebuie să înțeleagă că avem un plan de reorganizare și în timp aceste probleme vor fi rezolvate”, a conchis Prim-ministrul.

img17001867

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!