ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 10 martie 2017

09:11 | 10.03.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia juridică, numiri și imunități se va convoca în ședință.

Ora 08.30, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Ambasada Slovaciei invită la conferința internațională ”Prelucrarea deșeurilor secundare de origine animalieră în produse adecvate pentru agricultura ecologică intensivă”.

Ora 10.00, Universitatea Academiei de Științe a Moldovei, str. Academiei 3/2.

***

Programul finanțat de Uniunea Europeană "Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și Taraclia", implementat de PNUD, va desfășura o ceremonie de înmînare a certificatelor de grant pentru 15 antreprenori selectați în prima rundă a concursului de proiecte pentru dezvoltarea afacerilor în Găgăuzia și Taraclia.

Ora 10.00, compania producătoare de fructe uscate - Cardașlîc SRL, or. Comrat, str. Lenin 7B.

***

Liderul fracțiunii parlamentare a PDM, Marian Lupu, va susține un briefing de presă.

Ora 09.45, Sala Europa, et. 3, Parlamentul R. Moldova.

***

Compania de proprietate intelectuală INTELSTART invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: ”Lansarea concursului național al mărcii recunoscute ”Notorium 2017””.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG. 

***

Va avea loc festivitatea de premiere a învingătorilor Campionatului Republicii Moldova de șah clasic între juniori și tineret, ediţia anului 2017.

Ora 15.00, Clubul de șah şi joc de dame, str. Şciusev, 111. 

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

În perioada 9-10 martie, vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene întreprinde o vizită oficială în Ungaria.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!