ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Igor Dodon a semnat Decretul privind constituirea Consiliului Suprem de Securitate

12:13 | 10.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat astăzi Decretul privind constituirea Consiliului Suprem de Securitate, într-o nouă componență. În noua listă a membrilor Consiliului nu se regăsesc reprezentanți din conducerea partidelor politice, așa cum era practicat anterior, a comunicat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

În componența noului Consiliu Suprem de Securitate au fost incluse persoane care, potrivit legislației în vigoare, fac parte, din oficiu, din acest for, precum și persoane din cadrul Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

În scurt timp va fi convocată prima ședință a Consiliului în noua formulă, iar unul dintre subiectele importante de pe ordinea de zi va fi investigația furtului miliardului, a mai precizat Serviciul de presă al Președinției.

img17001891

img17001891

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!