ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă și luni, 11 și 13 martie 2017

19:02 | 10.03.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 11 martie

Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova va organiza un protest al angajaților Căilor ferate din Moldova, cerînd achitarea restanțelor salariale, care depășesc 130 de mln de lei.

Ora 10.00, coloana de protestatari va porni de la Gara Feroviară Chișinău, deplasîndu-se pînă în fața clădirii Guvernului, unde vor fi comunicate revendicările feroviarilor.

***

Federația Națională Sportivă de Armwrestling va da startul Primului Campionat Național de Armwrestling, în cadrul căruia vor lupta 120 sportivi moldoveni, în 6 clase și 38 categorii.

Ora 10.00, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, str. A. Doga 32.

Luni, 13 martie

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) invită reprezentanţii presei la briefingul prilejuit de începutul campaniei lucrărilor de primăvară. 

Ora 10.00, sediul ANSA, str. M. Kogălniceanu 63, intrare din str. Puşkin, et. 2, sala de conferinţe.

***

Consiliul de Integritate invită la o discuție ce va avea ca teme pentru dezbatere procedurile de funcționare a Consiliului de Integritate și pregătirea desfășurării concursului de selectare a conducerii Autorității Naționale de Integritate.

Ora 13.00, str. Alecu Russo 1, et. 4.

***

Institutul de creaţie legislativă „Lex Scripta” va organiza o conferinţă de presă cu tema: „Institutul de Creaţie Legislativă „Lex scripta” prezintă pentru discuție publică proiectul Codului electoral revizuit și al legislației conexe”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei INFOTAG.

***

Preşedintele Partidului Politic Frontul Salvării Moldovei, Marcel Darie, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Poziţia Partidului Politic Frontul Salvării Moldovei faţă de iniţiativa de trecere la sistemul uninominal de vot”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Jurnaliștii sînt invitați la lansarea celui mai mare restaurant virtual, unde oamenii pot să doneze costul bucatelor la care vor renunța timp de o zi  pentru a preveni separarea mamei și copilului care trăiesc în sărăcie extremă. 

Ora 11.00, Tucano Coffee Brasil, str. Alexandru cel Bun 91 A.

***

Deţinători de cote valorice şi cote de pămînt din s. Drepcăuţi, r-l Briceni, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Bogătaşii de la Chişinău schimbă natura conflictului din Drepcăuţi prin şantaj şi cu preţul lacrimilor proprietarilor”.

Ora 13.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!