ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol a surclasat-o pe Milsami Orhei

10:13 | 12.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 12 mar. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol a surclasat-o ieri, pe teren propriu, cu 5-0 în etapa a 23-a a campionatului național de fotbal pe liderul turneului, Milsami Orhei, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Brezovec în minutul 6 de joc (lovitură liberă lateral stînga de poartă de la aproximativ 25 metri distanță), Badibanga (min. 24, de la circa 2 metri de poartă, nemarcat de nimeni), Savic (35, lovitură de cap din careul de pedeapsă), Bayala (50, scăpat pe contraatac și urmărit de patru jucători, dar neblocat de nimeni), Gînsari (79, șut puternic pe jos central de poartă din apropierea careului de 16 metri).

Zimbru a încheiat nedecis (0-0) meciul cu Saxan Ceadîr-Lunga, iar Dacia Chișinău a întrecut cu 3-0 FC Ungheni.

Pentru astăzi sînt programate partidele Academia Chișinău – Dinamo-Auto Tiraspol și Petrocub Hîncești – Speranța Nisporeni.

Sheriff conduce în clasament cu 50 de puncte acumulate. Milsami a coborît pe locul doi (49 de puncte). Zaria se situează pe locul trei cu 48 de puncte la activ și un meci restanță. Dacia a adunat 44 de puncte și ocupă locul patru. Primele patru echipe clasate obțin dreptul să participe în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17001932

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!