ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 13 martie 2017

08:08 | 13.03.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) invită reprezentanţii presei la briefingul prilejuit de începutul campaniei lucrărilor de primăvară. 

Ora 10.00, sediul ANSA, str. M. Kogălniceanu 63, intrare din str. A. Puşkin, et. 2, sala de conferinţe.

***

Consiliul de Integritate invită la o discuție ce va avea ca teme pentru dezbatere procedurile de funcționare a consiliului nominalizat și pregătirea desfășurării concursului de selectare a conducerii Autorității Naționale de Integritate.

Ora 13.00, str. Alecu Russo 1, et. 4.

***

Reprezentanții Partidului Democrat din Moldova se vor reuni în tradiționala ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate.

După ședință va avea loc un briefing pentru presă.

Ora 11.00, sediul central al PDM, str. Tighina 32. 

***

Consilierii municipali ai PSRM organizează un briefing cu tema: Rezultatele ultimei ședințe a Consiliului Municipal: proiectul de izolare termică a clădirilor și daunele bugetului municipal în urma votului "La Pachet".

Evenimentul se va desfășura în incinta Preturii sectorului Buiucani, după ședința operativă a serviciilor și direcțiilor municipale, care a început la ora 9.00, str. Mihai Viteazul, 2. 

***

Institutul de creaţie legislativă „Lex Scripta” va organiza o conferinţă de presă în care va prezenta pentru discuție publică proiectul Codului electoral revizuit și al legislației conexe.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG.

***

Preşedintele Partidului Politic Frontul Salvării Moldovei, Marcel Darie, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă vizînd poziţia acestei formațiuni faţă de iniţiativa de trecere la sistemul uninominal de vot.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Jurnaliștii sînt invitați la lansarea celui mai mare restaurant virtual, unde oamenii pot să doneze costul bucatelor la care vor renunța timp de o zi sau mai multe, pentru a preveni separarea mamei și copilului care trăiesc în sărăcie extremă. 

Ora 11.00, Tucano Coffee Brasil, str. Alexandru cel Bun 91 A.

***

Deţinători de cote valorice şi cote de pămînt din s. Drepcăuţi, r-nul Briceni, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 13.00, Agenţia de presă IPN.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene va efectua o vizită de lucru în Finlanda, în perioada 13-14 martie.

(Editor M. Jantovan) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!