ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meciul amînat Petrocub – Speranța va fi jucat pe 20 martie

16:01 | 13.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Meciul Petrocub Hîncești – Speranța Nisporeni din cadrul etapei a 23-a campionatului național de fotbal, amînat ieri, va fi disputat pe 20 martie, au informat astăzi surse din cadrul federației de profil, relatează MOLDPRES. 

Partida nu s-a desfășurat deoarece terenul era impracticabil, desfundat din cauza ploii. 

Din cauza situației create a fost reprogramată și o altă partidă cu participarea echipei Petrocub. Meciul din deplasare cu Dinamo-Auto Ternovca din cadrul etapei a 24-a va avea loc nu pe 17 martie, ci la 16 martie. 

Terenul unde se va disputa partida amînată cu Speranța încă nu a fost făcut public. Decizia urmează să fie anunțată mai tîrziu de conducerea formației Petrocub. 

Unicul meci desfășurat ieri Academia Chișinău – Dinamo-Auto s-a încheiat la egalitate (1-1). 

Sheriff conduce în clasament cu 50 de puncte acumulate. Milsami a coborît pe locul doi (49 de puncte). Zaria se situează pe locul trei cu 48 de puncte la activ și un meci restanță. Dacia a adunat 44 de puncte și ocupă locul patru. Primele patru echipe clasate obțin dreptul să participe în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17001958

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!