ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Andrei Galbur l-a primit pe viceministrul de Externe al Federaţiei Ruse

13:26 | 15.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, l-a primit astăzi pe secretarul de stat–viceministrul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse, Grigorii Karasin, aflat în vizită în Republica Moldova cu prilejul desfăşurării consultărilor interministeriale moldo-ruse, informează MOLDPRES citînd Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb consistent de opinii pe marginea subiectelor actuale de pe agenda relaţiilor bilaterale moldo-ruse, o atenţie deosebită fiind atribuită chestiunilor legate de promovarea dialogului politic, aprofundarea cooperării comercial-economice, consolidarea legăturilor cultural-umanitare şi altele.

Un subiect aparte al discuţiilor l-a constituit problematica transnistreană.

img17002022

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!