ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul Lilian Darii s-a întîlnit cu reprezentantul special al Ucrainei pentru reglementarea transnistreană

13:41 | 15.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, s-a întîlnit astăzi cu reprezentantul special al Ucrainei pentru reglementarea transnistreană, ambasadorul cu misiuni speciale, Valerii Jovtenko, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb larg de opinii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda procesului de reglementare a conflictului transnistrean, o atenţie deosebită fiind acordată evoluţiilor care s-au produs recent în acest context.

Interlocutorii au ţinut să sublinieze importanţa promovării de mai departe a negocierilor în formatul „5+2” şi a măsurilor de întărire a încrederii care trebuie să conducă la depăşirea dificultăţilor social-economice cu care se confruntă locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului, la identificarea unei soluţii cuprinzătoare şi durabile pentru problema transnistreană.

img17002024

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!