ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a decis alocarea a 110 milioane de lei pentru renovarea a şase instituții de învățămînt

16:00 | 15.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, o Hotărîre de Guvern privind finanțarea lucrărilor de renovare a instituțiilor de învățămînt primar, gimnazial și liceal din subordinea autorităților publice locale în anul 2017, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Din bugetul de stat vor fi alocate 110 milioane de lei pentru renovarea liceelor din oraşul Iargara (r-nul Leova), comuna Goteşti (r-nul Cantemir), oraşul Costeşti (r-nul Rîşcani), satul Sipoteni (r-nul Călăraşi), satul Sălcuţa (r-nul Căuşeni) și a gimnaziului din comuna Vărzăreşti (r-nul Nisporeni).

Mijloacele financiare necesare pentru renovarea celor șase instituții de învățămînt au fost aprobate în Legea Bugetului de Stat pentru 2017, din contul împrumutului acordat de Banca Mondială, în cadrul proiectului „Reforma în Educație”.

img17002035

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!