ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Oprea a părăsit clubul Zimbru Chișinău

12:14 | 16.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 16 mar. /MOLDPRES/. Directorul general al clubului de fotbal Zimbru Chișinău, Igor Oprea, și-a prezentat ieri demisia din post, relatează MOLDPRES.

El a exercitat această funcție timp de șase ani. Motivele plecării nu au fost făcute publice.

Igor Oprea a fost unul dintre cei mai buni mijlocași moldoveni. A jucat în echipa națională 42 de meciuri și a marcat 4 goluri. Unul dintre acestea are încărcătură istorică. L-a înscris în minutul 40 al primului meci oficial al selecționatei Moldovei, disputat pe 7 septembrie 1994 în preliminariile Campionatului European, în deplasare, cu reprezentativa Georgiei. Partida s-a încheiat cu scorul 1-0 în favoarea echipei naționale.

În perioada 1995-2004 a evoluat în componența echipei Zimbru în 167 de partide și a înscris 12 goluri. Cu Zimbru a devenit cvadruplu campion național și posesor al Cupei Moldovei.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17002068

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!