ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un plic a explodat în birourile FMI și BM din Paris

13:34 | 16.03.2017 Categorie: Externe

Paris, 16 mar. /MOLDPRES/. O persoană a fost rănită ușor în explozia produsă în momentul în care a deschis un plic la sediul Fondului Monetar Internațional (FMI) și ale Băncii Mondiale din Paris, transmite joi postul BFM TV, citat de Reuters, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.

Persoana rănită este o secretară care a deschis plicul, relatează Europe 1. Reuters menționase anterior că persoana a fost rănită ușor. Potrivit AFP, femeia a suferit răni la mîini și la față.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, la originea exploziei, care a avut loc la orele prînzului, ar putea fi o petardă.

Europe 1 menționează că circa 150 de persoane au fost evacuate din zona în care s-a produs incidentul, iar la fața locului au fost trimise echipe de pompieri, în timp ce AFP — care citează surse din poliție — face referire la „mai multe persoane evacuate ca măsură de precauție”.

Reuters citează totodată Departamentul de Poliție potrivit căruia la birourile FMI și ale Băncii Mondiale din Paris este în curs de desfășurare o operațiune a poliției.

(Editor A. Răileanu)

img17002073

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!