ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secretarul general Anatol Vangheli a primit-o pe ambasadoarea Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

10:05 | 17.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Secretarul general Anatol Vangheli a primit-o pe Lucy Joyce, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii a fost efectuat un schimb de opinii cu privire la subiectele centrale de pe agenda dialogului politic moldo-britanic, evoluțiile interne din țară, cît și perspectivele de dinamizare a relațiilor bilaterale în diverse domenii de interes comun.

Secretarul general, de asemenea, a adus mulțumiri pentru suportul constant şi ferm oferit Republicii Moldova din partea Guvernului britanic în implementarea reformelor interne de modernizare a ţării noastre. A fost evocată importanţa realizării proiectelor de asistență în domenii precum: lupta împotriva corupţiei, îmbunătăţirea mediului de afaceri, reforma justiţiei, a sectorului financiar-bancar, energetic, consolidarea administraţiei publice, precum şi a exprimat speranţa că acestea vor continua în viitor.

La rîndul său, ambasadorul britanic a reiterat susținerea parcursului european al Republicii Moldova, exprimînd disponibilitatea Guvernului său de a aprofunda în continuare cooperarea cu ţara noastră în domeniile de interes reciproc.

img17002095

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!