ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pavel Filip a transmis Președintelui ţării propunerea de revocare din funcţie a ministrului Eduard Grama

11:02 | 17.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Procuratura Anticorupție a expediat ieri un demers în adresa Premierului Pavel Filip prin care a fost solicitată suspendarea provizorie a lui Eduard Grama din funcția de ministru în legătură cu desfășurarea urmării penale, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

Tot ieri, la Cabinetul Primului Ministru a parvenit și o cerere din partea ministrului Eduard Grama, prin care își anunță intenția de a demisiona din funcție.  

Avînd în vedere circumstanțele menționate, Prim Ministru Pavel Filip a transmis astăzi o scrisoare Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, prin care propune revocarea domnului Eduard Grama din funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

img17002097

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!