ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă-luni, 18-20 martie 2017

18:42 | 17.03.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 18 martie

În contextul marcării Zilei mondiale a Apei cu genericul „Apele reziduale”, Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chişinău va organiza activităţi de informare, comunicare şi sensibilizare a populaţiei privind importanţa apei pentru sănătatea organismului uman.

Ora 9.00, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfînt”.

***

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, împreună cu Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău și Consiliul Local al Copiilor și Tinerilor în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova vor desfășura Forumul Municipal al Tinerilor din municipiul Chișinău.

Ora 10.00, Institutul Muncii, str. Zimbrului 10.

***

Va avea loc deschiderea oficială a Campionatului Moldovei de Judo.

Ora 10.00, complexul sportiv al Universității de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, str. A. Doga, 22.

Duminică, 19 martie

Va avea loc cea de-a IV-a ediție a Campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day - 2017”.

Ora 12.00, Centrul Comercial „Grand Hall”, etajul 3.

Luni, 20 martie

Compania „Avia Invest” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: ”Premieră pentru Republica Moldova – AVIA INVEST prezintă planul de construcție pentru cea de-a doua pistă de pe Aeroportul Internațional Chișinău”.

Ora 11.00, sala de conferințe din incinta clădirii administrative a aeroportului Chișinău.

***

Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație invită la conferinţa de presă cu tema: „Dezvoltarea economică în context regional și internațional, premise, provocări, oportunității”.

Ora 12.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Laboratorul Medical ”Invitro Diagnostics” invită la inaugurarea celui mai modern Centru de colectare ”Invitro Diagnostics”.

Ora 12.00, sectorul Ciocana, bd. Mircea cel Bătrîn, 3.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!