ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 20 martie 2017

09:16 | 20.03.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Compania „Avia Invest” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: ”Premieră pentru Republica Moldova – Avia Invest prezintă planul de construcție pentru cea de-a doua pistă de pe Aeroportul Internațional Chișinău”.

Ora 11.00, sala de conferințe din incinta clădirii administrative a aeroportului Chișinău.

***

Asociația Promo-LEX invită la conferința de presă cu tema: ”Discriminarea față de femei a fost constatată în primul caz împotriva Moldovei, la Comitetul ONU pentru Eliminarea Discriminării împotriva Femeilor”.

Ora 11.00, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 127.

***

După şedinţa săptămînală a serviciilor Primăriei Chișinău, consilierii municipali ai PSRM vor susține un briefing cu tema "Transportul public din Chișinău ar putea fi paralizat”.

Briefingul va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Chişinău.

***

Membrii Partidului Democrat din Moldova (PDM) se vor reuni în ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate, după care vor susține un briefing.

Ora 11.00, sediul central al PDM, str. Tighina 32.

***

Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație organizează o conferinţă de presă în contextual desfăşurării Forumului Economic Internațional de la Arad, România, din luna aprilie, care va întruni reprezentanți ai sectorului IMM-urilor din mai multe state, precum şi din Republica Moldova.

Ora 12.00, sediul IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22.

***

Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație invită la conferinţa de presă cu tema: „Dezvoltarea economică în context regional și internațional, premise, provocări, oportunității”.

Ora 12.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Laboratorul Medical ”Invitro Diagnostics” invită la inaugurarea celui mai modern Centru de colectare ”Invitro Diagnostics”.

Ora 12.00, sectorul Ciocana, bd. Mircea cel Bătrîn, 3.

***

Platforma pentru Cetățenie Activă și Parteneriat pentru Drepturile Omului invită reprezentanții mass-media, new-media şi liderii de opinie, profesioniştii din domeniu la dezbaterea „Cum reflectăm vulnerabilitățile sociale ținînd cont de principiul „nu dăuna”.

Ora 13.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Cetățeanca Lilia Ispravnic invită reprezentanţii mass-media la un briefing cu tema: „Continuarea luptei pentru copii, pentru drepturile sale dar și despre inacțiunile poliției”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei Infotag.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!