ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Şeful diplomaţiei moldoveneşti a avut o întrevedere cu congresmeni americani

09:01 | 21.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. În discuțiile cu congresmenii americani, Will Hurd (R-TX), membru al Comitetului pentru control și reformă guvernamentală, și Eliot Engel (D-NY), membru titular al Comitetului pentru afaceri externe al Camerei Reprezentanților din SUA, vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, care efectuează o vizită de lucru în SUA, a mulţumit pentru sprijinul constant acordat de Statele Unite pe parcursul celor 25 de ani de relaţii diplomatice, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

A fost exprimată disponibilitatea Congresului Statelor Unite pentru revitalizarea Dialogului Strategic Republica Moldova – SUA, inclusiv prin intermediul platformei oferite de Caucus-ul pentru Republica Moldova din Camera Reprezentanţilor. Ambii congresmeni au manifestat interes pentru aprofundarea şi diversificarea relaţiilor bilaterale moldo–americane.

În altă ordine de idei, au fost abordate ultimele evoluții în domeniul securității atît pe plan global cît și regional.

img17002172

img17002172

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!