ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 22 martie 2017

18:03 | 21.03.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia administrație publică, dezvoltare regională, mediu și schimbări climatice organizează audieri publice privind implementarea Strategiei de gestionare a deșeurilor în R. Moldova pentru anii 2013 – 2027.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al R. Moldova și Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP-IFAD) invită reprezentații mass-media la conferința de presă „Oportunități de finanțare oferite în cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-climatică Incluzivă (IFAD VI) pe parcursul anului 2017”, dedicată prezentării mai multor categorii de granturi, inclusiv celor destinate tinerilor antreprenori.

Ora 10.00,  sediul Ministerului Agriculturii, bd. Ştefan cel Mare, 162, et. 4, bir. 405.

***

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită reprezentanţii mass-media  la Conferința de lansare a Proiectului “Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală” în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană.

Ora 10.00, Sala de Conferinţe Begonia a Hotelului Radisson Blu Leogrand, str. Mitropolit Varlaam nr. 77.

***

Institutul pentru Politici și Reforme Europene, cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI), organizează audierea publică  pe subiectul îmbunătățirii infrastructurii și transportului din mun. Chișinău.

Ora 17.30, sala de ședințe nr. 15 a Primăriei municipiului  Chișinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 83.

***

Procuratura  pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale invită la o conferință de presă cu genericul ,,Anihilarea unui grup criminal organizat, specializat în fraude fiscale în proporții deosebit de mari”.

Ora 12.00, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 73.

***

În Sala de conferinţe a AIS MOLDPRES va avea loc conferinţa de presă cu genericul:  ”Prezentarea rezultatelor studiului privind atitudinea chişinăuienilor faţă de iniţiativa de demitere a primarului general al municipiului Chişinău”, organizată de Compania iData/Date inteligente SRL.

Ora 11.00, str. A. Puşkin, 22, Casa Presei, et. 2.     

***

La Centrul MOLDEXPO  vor fi inaugurate Expoziţia internaţională specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii MOLDCONSTRUCT,  ediţia a XXII-a şi Expoziţia internaţională specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului  MOLDENERGY, ediţia a XXI-a.

Ora 11.00.

***

S.A. „Apă-Canal Chişinău” anunţă o conferinţă de presă cu genericul „Evaluarea rezultatelor Campaniei „Creată de natură - livrată de noi”.

Ora 11.00, sala de şedinţe a întreprinderii, et. 7, str. Albişoara, 38.

***

Ambasada Franței la Chișinău și Centrul Național al Cinematografiei al R. Moldova invită la un Atelier la subiectul: ”Păstrarea și conservarea Arhivelor de Film în Franța și în Republica Moldova”.

Ora 10:30, sala de conferințe a hotelului Jolly Alon, str. Maria Cibotari, 37.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliştii din presa locală și națională,  inclusiv din regiunea transnistreană și UTA Găgăuzia la un club de presă cu genericul  „Televiziunea Digitală: Ce avem de cîștigat? Ce avem de pierdut?”.

Ora 16.00,  „Orange Cafe”,  bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 130, etaj 2.

***

Centrul Internaţional „La Strada” va prezenta concluziile Studiului „Asigurarea drepturilor victimelor în cazul infracţiunilor privind viaţa sexuală”, realizat cu suportul Ambasadei SUA la Chişinău.

Ora 10.00, Sala Rome, Summit Events, str. Tighina, 49/3.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, efectuează, în perioada 20-23 martie, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!