ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur s-a întîlnit cu conducerea Institutului Internațional McCain din Washington

08:40 | 22.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. În contextul vizitei sale de lucru la Washington D.C., Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut ieri o întrevedere cu Kurt Volker, Director executiv al Institutului Internaţional McCain și David Kramer, Director general pentru drepturile omului și democrație în cadrul acestui institut, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE, ministrul Andrei Galbur a efectuat o trecere în revistă a priorităților de cooperare moldo-americane, precum și a rezultatelor eforturilor de implementare a reformelor pentru modernizarea țării, conform angajamentelor asumate prin semnarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană. 

Totodată, interlocutorii au vorbit despre importanța programelor realizate în țara noastră sub patronatul Institutului McCain, pe final fiind abordate și ultimele evoluții politice interne din Statele Unite ale Americii.

img17002204

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!