ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur a avut o întrevedere cu congresmanul american David Price

08:47 | 22.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut ieri o întrevedere cu David Price (D-NC), Co-preşedinte al Caucus-ului pentru Republica Moldova, membru în cadrul Comitetului pentru Afaceri Externe al Camerei Reprezentanților a SUA, transmite MOLDPRES citînd Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Ministrul a exprimat apreciere pentru susţinerea constantă faţă de Republica Moldova a congresmanului, inclusiv în calitatea sa de co-preşedinte al grupului de prieteni ai Republicii Moldova în legislativul american. Cu prilejul întrevederii, cei doi oficiali au avut un schimb amplu de opinii privind eforturile Guvernului Republicii Moldova în promovarea reformelor sectoriale precum şi privind situația de securitate din regiune.

Ministrul Andrei Galbur a subliniat rolul important al parteneriatului special cu statul Carolina de Nord, în consolidarea legăturilor dintre Republica Moldova şi Statele Unite.

img17002206

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!