ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Austriei a fost desemnată favorită clară în meciul contra selecționatei moldovene

15:38 | 23.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Echipa Austriei este favorită clară la casele de pariuri în ajunul partidei de mîine, 24 martie, de la Viena cu selecționata Republicii Moldova din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal, relatează MOLDPRES. 

Raportul în caz de victorie a formației-oaspete este de 1 la 17. Însă, cum e și firesc, jucătorii moldoveni au făcut declarații optimiste în ajunul meciului. ”Va fi un meci greu. Toţi înţeleg că echipa Austriei este foarte puternică, au jucători cu nume care evoluează la cluburi mari din Europa. O să facem tot posibilul să obținem un rezultat pozitiv”, a spus căpitanul echipei naționale Alexandru Epureanu. ”Totul este posibil ca să scoatem un rezultat bun”, a adăugat mijlocașul Eugen Cebotaru.

În cazul în care gazdele nu vor înregistra rezultatul scontat, ele au șanse minime în continuare la calificarea în faza finală a Campionatului Mondial.

La dispoziția antrenorului Igor Dobrovolschi se află 21 de jucători. 

Pînă în prezent echipele Austriei și Moldovei s-au întîlnit de patru ori. În trei meciuri au învins fotbaliștii austrieci, iar într-o partidă – jucătorii moldoveni.

Partida cu selecționata Austriei va începe la ora 21.45 și va fi transmisă în direct la postul de televiziune Moldova 1.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17002275

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!