ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele R. Moldova, Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare a noilor ambasadori agreați

16:55 | 23.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Președintele țării, Igor Dodon a primit, astăzi, scrisorile de acreditare a noilor ambasadori agreați, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

Aceștia sînt: 

- al Republicii Filipine, dna Maria Fe Tanabe Pangilinam; 

- al Republicii Populare Bangladesh, Muhammad Mahfuzur Rahman;

- al Republicii Tadjikistan, Kholboboev Fayzullo Samadovich;

- al Republicii Kazahstan, Samat Ordabaev;

- al Canadei, Kevin Hamilton.

În cadrul întrevederilor, șeful statului a urat fiecărui ambasador succes în îndeplinirea mandatului, pronunțîndu-se pentru aprofundarea, atît a dialogului politic la nivel înalt, cît și pentru dinamizarea cooperării bilaterale în toate domeniile de interes comun cu fiecare dintre statele pe care le reprezintă.

Totodată șeful statului a dat asigurări că va sprijini toate inițiativele care vor contribui la impulsionarea și extinderea raporturilor de colaborare în beneficiul statelor noastre.

img17002282

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!