ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii l-a primit pe ambasadorul Republicii Belarus

15:53 | 24.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 mar. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, l-a primit astăzi pe ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuk, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul discuției, au fost abordate o serie de subiecte de actualitate de pe agenda relaţiilor moldo-belaruse. Interlocutorii au subliniat importanţa realizării înţelegerilor convenite în cadrul vizitelor şi reuniunilor de diferite nivele, precum şi au agreat necesitatea menţinerii unei dinamici înalte a dialogului bilateral. În acest sens, a fost convenită menţinerea unei interacţiuni interministeriale dinamice şi a fost examinată agenda contactelor bilaterale în perioada apropiată.

Cei doi oficiali au remarcat, de asemenea, buna cooperare a celor două ţări în cadrul organizaţiilor regionale şi internaţionale.

img17002307

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!