ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă-luni, 25-27 martie 2017

18:45 | 24.03.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 25 martie

La Chișinău va avea loc o acţiune ecologică de sensibilizare prin deconectarea simultană, timp de o oră, a energiei electrice și a aparatelor electrocasnice.

Ora 19.00, Scuarul UTM, sect. Rîșcani.

***

Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova, implementat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională și Guvernul Suediei, prin Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională invită reprezentanții mass-media la cea de-a XI-a „Moldova Fashion Days”.

Ora 19.00, showroom Landrover Jaguar Volvo, bd. Dimitrie Cantemir 14.

***

Institutul CONFICIUS din cadrul ULIM organizează Concursul de cunoaștere a limbii chineze Podişorul Chinezesc – 2017 pentru studenţi şi elevi, organizat, tradițional, în colaborare cu Ambasada Chinei în R. Moldova.

Ora 08.30, ULIM, Sala Senatului, et.4.

***

La Chișinău se va desfășura, în perioada 25-26 martie, Campionatul Republicii Moldova la Triatlon Forta Powerlifting.

Ora 10.00, Liceul Gh. Asachi, București, 64.

Luni, 27 martie

Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor și Asociația Naţională a Companiilor din domeniul TIC invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă dedicată desfăşurării  Moldova ICT Summit 2017.

Ora 12.00, Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, bd. Ştefan cel Mare, 134, et. 3.

***

Programul Novateca, Ministrul Culturii Monica Babuc și Biblioteca Națională a Republicii Moldova invită la conferința de presă ce marchează lansarea celei de-a doua etape a campaniei naționale de sensibilizare „Ne vedem la bibliotecă!”.

Ora 11.00, Biblioteca Națională, str. 31 august 1989, 78 A, bloc 2.

***

Cu prilejul aniversării a 99-a de la unirea Basarabiei cu Țara, la Cahul va avea loc un concert extraordinar susținut de Mihai Mărgineanu și trupa sa.

Ora 18.00, Palatul de Cultură „Nicolae Botgros” din Cahul.

***

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei anunță inaugurarea bustului lui Mihai Eminescu în satul Ulmu, raionul Ialoveni.

Ora 11.00, satul Ulmu, raionul Ialoveni.

***

Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” și Mișcarea de Tineret „VOIEVOD” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă în cadrul căreia va fi prezentat filmul documentar: ”Unire prin ocupație. Ecouri”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Ambasada Ungariei la Chişinău invită la vernisarea expoziţiei de pictură IN MEMORIAM Ludmila Țonceva.

Ora 16.30, Ambasada Ungariei, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 131.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!