ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a cedat la Viena

10:34 | 25.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal a suferit ieri înfrîngere (0-2), la Viena, în meciul cu selecționata Austriei din preliminariile Campionatului Mondial, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Sabitzer (75) și Harnik (90).

Gazdele s-au instalat din primul minut la cîrma meciului, au pus o presiune permanentă la poarta apărată de Stanislav Namașco, care a avut intervenții prompte, anihilînd împreună cu defensiva situațiile critice create. Norocul sportiv a fost de partea echipei moldovene la ”bară”, care s-a opus golului și la alte faze pînă în minutul 75, cînd Sabitzer a marcat un gol cu umărul în urma unei centrări. Harnik a pus punctul pe ”i” în finalul partidei cu un șut plasat, spulberînd speranțele echipei-oaspete și ale fanilor într-un rezultat mai bun.

Echipa pregătită de Igor Dobrovolschi a evoluat în următoarea componență: Stanislav Namașco, Victor Golovatenco (Petru Racu, 80), Alexandru Epureanu, Alexandru Gațcan, Eugeniu Cebotaru, Alexandru Dedov, Radu Gînsari, Veaceslav Posmac, Alexandru Antoniuc (Artur Ioniță, 62), Vadim Bolohan (Maxim Mihaliov, 90) și Igor Bugaiov.

Selecționata Moldovei va susține, pe 27 martie, în deplasare, un meci amical cu formația Turciei. Următoarea partidă din preliminariile Campionatului Mondial este programată pe 11 iunie la Chișinău cu reprezentativa Georgiei.

Ieri în grupa D au mai fost disputate următoarele meciuri: Georgia – Serbia 1-3, Irlanda - Țara Galilor 0-0.

Clasamentul seriei este condus de echipele Irlandei și Serbiei, care totalizează cîte 11 puncte. Urmează loturile Țării Galilor (7 puncte), Austriei (7 p.), Georgiei (2 p.) și Moldovei (1 p.).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17002323

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!