ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip participă la reuniunea șefilor de Guverne ale ţărilor membre GUAM

08:16 | 27.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip participă astăzi la reuniunea șefilor de Guverne ale statelor membre ale Organizației pentru Democrație și Dezvoltare Economică – GUAM, din care fac parte Georgia, Ucraina, Azerbaidjan și Republica Moldova.  Summit-ul se desfăşoară la Kiev, Ucraina, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

În cadrul întrunirii vor fi abordate mai multe subiecte, printre care posibilitățile dezvoltării organizației şi impulsionării cooperării între statele membre, inclusiv a schimburilor comerciale. În marja reuniunii, Premierul Pavel Filip alături de omologii săi din Georgia, Azerbaidjan şi Ucraina, va avea o întrevedere cu Președintele ucrainean, Petro Poroșenko, și va participa la Forumul de Afaceri GUAM, care întrunește reprezentanți ai comunităților de business din statele membre GUAM.

De asemenea, Prim-ministrul Pavel Filip va avea întrevederi bilaterale cu Prim-ministrul Ucrainei, Vladimir Groisman, și cu Premierul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili.

img17002333

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!