ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vice-căpitanul echipei naționale de fotbal a împlinit 33 de ani

17:13 | 27.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 27 mar. /MOLDPRES/. Vice-căpitanul echipei naționale de fotbal, Alexandru Gațcan, a împlinit astăzi 33 de ani, relatează MOLDPRES.

Site-ul clubului la care este legitimat, FC Rostov, i-a adresat cu această ocazie următoarea urare: ”Colectivul clubului te felicită, Sasha, călduros cu ocazia zilei de naștere. Oricine invidiază calitățile tale de luptător înnăscut, iar fidelitatea față de clubul nostru este, pur și simplu, admirabilă! Victorii, sănătate, fericire!”

Într-un top-10, dat recent publicității de portalul championat.com, Alexandru Gațcan este desemnat cel mai bun fotbalist moldovean, care joacă sau a evoluat în campionatul Rusiei. Iată caracteristica făcută de experți. ”Un fotbalist de nădejde, care nu te va da de gol. Multiplul lider și căpitan al echipei FC Rostov nu știe de frică cu oricine ar juca. Fie vedete de la Manchester United, ori Bayern. El apără deja al nouălea an culorile echipei, care este elogiată nu numai în Rusia, dar și peste hotare. În Italia are clubul său de fani. Despre duritatea, sacrificiul său pot fi compuse legende, iar în ultimii ani despre mijlocașul moldovean se vorbește doar la gradul superlativ. Gațcan este omul care îi mobilizează pe toți la luptă, fotbalistul alături de care ești obligat să joci bine, jucătorul fără de care FC Rostov nu ar fi ceea ce este în prezent”.

Alexandru Gațcan a evoluat în anii 2006-2008 în 34 de meciuri la Rubin Kazan, marcînd un gol. La FC Rostov este legitimat cu începere din 2008, jucînd în 199 de partide și înscriind 14 goluri.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17002351

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!