ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Daniela Morari a avut o întrevedere cu reprezentanţii Ministerului Muncii al Italiei

08:30 | 28.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării europene Daniela Morari a avut o întrevedere cu reprezentanţii Ministerului Muncii şi Politicilor Sociale al Republicii Italiene, în scopul promovării iniţiativelor din cadrul Parteneriatului de Mobilitate Republica Moldova–Uniunea Europeană, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

În acest context, au fost abordate priorităţile şi obiectivele Republicii Moldova în domeniul migraţiei şi mobilităţii, cît şi oportunităţile oferite de Instrumentul Financiar al Parteneriatului de Mobilitate pentru implementarea acestora. În special, au fost discutate modalităţile de cooperare cu partenerii italieni în contextul activităţilor de implicare a diasporei moldoveneşti din Italia în dezvoltarea economică a Republicii Moldova, accentul fiind pus pe sectorul antreprenoriatului social. 

img17002364

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!