ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 29 martie 2017

09:14 | 29.03.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Orele 09.00-10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Reprezentanți ai Guvernului, Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Biroului Național de Statistică, Agențiilor de Dezvoltare Regionale, producătorii și utilizatorii statisticii regionale se vor întruni la Chișinău la evenimentul de încheiere a Proiectului UE ”Îmbunătățirea Statisticii Regionale” în Republica Moldova.

Ora 9.00, sala de conferințe, et. 1, Hotel Radisson Blu Leogrand, str. Mitropolit Varlaam nr. 77.

***

Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT  invită la conferinţa de evaluare a proiectului “Transparenţa şi responsabilitatea autorităţilor publice prin activităţi comune ale mass-media și ONG-urilor locale și regionale”.

Ora 10.30, Centrul de Conferinţe Summit Events, str. Tighina, 49/3.

***

Asociația Națională a Trainerilor Europeni din Moldova (ANTEM)  invită la Conferința de bilanț al Proiectului ”Integrare cu respect pentru diversitate - învățarea simultană a limbilor română și găgăuză”.

Ora 09.30, Universitatea de Stat din Comrat, str. Galațan 17.

***

La Chișinău se va desfășura Conferința producătorilor de cireșe din Republica Moldova.

Ora 10.00, Institutul Muncii, str. Zimbrului, 10.

***

Biblioteca Națională a Republicii Moldova invită la lucrările Simpozionului „Anul Bibliologic 2016”.

Ora 10.00.

***

Un grup de inițiativă din satul Rădeni, raionul Străşeni, invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă cu tema: „Înstrăinarea a peste 100 de hectare de păşuni din satul Rădeni, raionul Străşeni”.

Ora 10.00, sala de conferințe „INFOTAG”.

***

Alianța Franceză din Chișinău invită la vernisajul expoziției plasticianului Nikifor Sviristuhin.

Ora 16.00, str. Sfatul Țării 18.

***

Federația de Șah a R. Moldova  invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: „Turneul internaţional de șah „Memorialul Veaceslav Cebanenco””.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG. 

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Prim-ministrul Pavel Filip va efectua, în perioada 29 martie–1 aprilie, o vizită de lucru în Regatul Belgiei și în Marele Ducat de Luxemburg.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!