ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal în sală va disputa trei meciuri amicale

10:48 | 29.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. Echipa națională de futsal va susține trei meciuri de verificare în perspectiva pregătirii de preliminariile Campionatului European, relatează MOLDPRES.

Astăzi și mîine, lotul național de fotbal în sală va juca două partide la Baku (Azerbaidjan) cu selecționata acestei țări, iar pe 3 aprilie va găzdui la complexul sportiv ”Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu reprezentativa Letoniei.

Antrenorul Vladimir Vusatîi a convocat în acest scop următorii jucători: Nicolae Neagu (FC Torun, Polonia), Cristian Obadă, Sergiu Tacot (ambii de la Autobergamo, România), Oleg Chitoroagă, Alexandru Ţîmbalist, Sergiu Nicolaiciuc, Andrei Negara, Leonid Podlesnov (toți de la FCA D&D Classic Chișinău), Nicolae Ignat și Ştefan Cozariuc (ambii de la Balkan Pharmaceuticals), Lilian Guţu (Victoria Buiucani Chişinău) și Sergiu Munteanu (Progress Chişinău).

Echipa națională s-a calificat în runda principală a Campionatului European la futsal. Ea va juca în perioada 8-11 aprilie într-o grupă cu Spania, campioana europeană în exerciţiu, Serbia şi Polonia, gazda mini-turneului.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17002395

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!