ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

13 persoane au murit într-un accident auto în SUA

10:46 | 30.03.2017 Categorie: Externe

Washington, 30 mar. /MOLDPRES/. Treisprezece persoane au murit miercuri în urma coliziunii între un minibus aparținînd unui grup religios și un alt vehicul în statul american Texas, au relatat media locale, preluate de DPA, AGERPRES și MOLDPRES.

Alte două persoane au fost rănite în accidentul produs la Concan, la 130 de km vest de San Antonio, a relatat NBC, citînd Departamentul pentru siguranță publică din Texas.

Accidentul s-a produs miercuri după-amiază în momentul în care o camionetă a făcut un viraj, ciocnindu-se frontal de minibus, la bordul căruia se aflau persoane în vîrstă, pe o autostradă cu două benzi.

Paisprezece persoane se aflau în minibus, care aparține unei biserici baptiste. 

Treisprezece dintre pasageri au murit, iar al paisprezecelea este în stare gravă, dar stabilă, a precizat biserica.

În camionetă nu se afla decît șoferul, care a supraviețuit și a fost transportat cu elicopterul la un spital din San Antonio.

Cauzele accidentului sînt investigate de autorități.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!