ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a anunțat crearea unui grup de lucru privind ajustarea legislației de media naționale

18:59 | 30.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. În aprilie curent va fi creat grupul de lucru privind ajustarea legislației de media naționale la standarde europene cu prioritate de elaborare a unui nou Cod al Audiovizualului. Anunțul a fost făcut de Președintele Parlamentului Andrian Candu, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Potrivit speakerului, procesul de elaborare a unor reglementări media conforme standardelor europene este susținut de Consiliul Europei, care va participa la formularea procedurilor și regulilor de activitate a acestui grup. Din Grupul de lucru vor face parte radiodifuzorii, instituțiile publice din domeniu (CCA, MTIC) și reprezentanții societății civile cu experiență în domeniul audiovizual.

Andrian Candu invită părțile interesate să depună scrisori de delegare la Parlament sau [email protected] [email protected] , pînă la 24 aprilie curent, ora 16.00.

img17002449

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!