ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal în sală a suferit eșec la Baku

14:32 | 31.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 31 mar. /MOLDPRES/. Echipa națională de futsal a suferit înfrîngeri (1-6 și 2-3) în partidele de verificare desfășurate la Baku (Azerbaidjan), relatează MOLDPRES.

”Există o diferență de valoare dintre campionatele azer și moldovenesc. Nivelul nostru este, cu regret, mai inferior. În timpul campionatului echipele se antrenează doar de două ori pe săptămînă. În meciul al doilea am jucat mai bine. Rezultatele înregistrate au fost determinate, în mare măsură, de tehnica de joc superioară a echipei azere”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei moldovene, Vladimir Vusatîi.

Pe 3 aprilie lotul național se va întîlni cu reprezentativa Letoniei într-un alt meci amical la complexul sportiv ”Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Antrenorul Vladimir Vusatîi a convocat în acest scop următorii jucători: Nicolae Neagu (FC Torun, Polonia), Cristian Obadă, Sergiu Tacot (ambii de la Autobergamo, România), Oleg Chitoroagă, Alexandru Ţîmbalist, Sergiu Nicolaiciuc, Andrei Negara, Leonid Podlesnov (toți de la FCA D&D Classic Chișinău), Nicolae Ignat și Ştefan Cozariuc (ambii de la Balkan Pharmaceuticals), Lilian Guţu (Victoria Buiucani Chişinău) și Sergiu Munteanu (Progress Chişinău).

Echipa națională s-a calificat în runda principală a Campionatului European la futsal. Ea va juca în perioada 8-11 aprilie într-o grupă cu Spania, campioana europeană în exerciţiu, Serbia şi Polonia, gazda mini-turneului.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17002465

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!