ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noroc Nimoreni a încheiat la egalitate meciul cu Narta Chișinău

17:35 | 31.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 31 mar. /MOLDPRES/. Liderul campionatului național de fotbal feminin, echipa Noroc Nimoreni, a terminat la egalitate (3-3) partida disputată cu ocupanta locului șase, Narta Chișinău, în etapa a 14-ea a turneului, relatează MOLDPRES.

În celelalte meciuri disputate au fost înregistrate următoarele rezultate: Maximum Cahul – SȘ Real Succes Chișinău 0-6, PGU ȘSP-FC Alga Tiraspol – Belceanca Bălți 3-1. LTPS-2 Academia Nimoreni a fost liberă de joc.

Pe primul loc se situează formația Noroc, care totalizează 28 de puncte. Urmează în top LTPS-2 (23 de puncte), PGU (23 p.), Real Succes (18 p.), Belceanca (18 p.), Narta (9 p.) și Maximum (3 p.).

Campionatul național la fotbal feminin se desfășoară cu începere din 1996. Prima campioană a devenit echipa Codru Chișinău. În perioada 2000-2003 turneele nu au avut loc. În ediția precedentă campioană a devenit echipa ARF Criuleni.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază) 

img17002476

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!