ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Iulia Leorda a obținut bronzul la Europenele de lupte U-23

10:47 | 01.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 1 apr. /MOLDPRES/. Iulia Leorda (53 kg) a devenit ieri medaliată cu bronz la Campionatul European de lupte feminine Under-23, care se desfășoară la Szombathely (Ungaria), relatează MOLDPRES.

Ea le-a învins în calea spre podiumul de premiere pe Kremena Krasimirova (Bulgaria), Ekaterina Poleshcuk (Rusia), în semifinală a cedat  în meciul desfășurat în compania luptătoarei din Azerbaidjan, Leyla Gurbanova, iar în cel pentru distincția de bronz a întrecut-o pe Paula Kozlow (Polonia).

Anterior, Anastasia Nichita (60 kg) a devenit vice-campioană europeană, iar Ivan Zamfirov (57 kg) a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

Astăzi au intrat în concurs membrii lotului național de lupte greco-romane.

Cea mai bună luptătoare moldoveană de stil liber este Ludmila Cristea. Ea a cucerit medaliile de argint la Campionatele Europene din 2006 (Moscova), 2008 (Tampere), 2011 (Dortmund) și a obținut bronzul în 2012 (Belgrad).

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17002487

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!