ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alexandru Biciu s-a clasat pe locul 6 la Europenele de lupte greco-romane U-23

11:02 | 03.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 3 apr. /MOLDPRES/. Alexandru Biciu (59 kg) s-a situat pe locul șase la Campionatul European de lupte greco-romane Under-23, încheiat ieri la Szombathely (Ungaria), relatează MOLDPRES.

El a ocupat acest loc după ce a obținut două victorii și a suferit o înfrîngere. Evoluția sa a fost cea mai bună printre membrii lotului național. Coechipierii Anatol Popov (66 kg), Valeriu Toderean (71 kg), Mihail Bradu (75 kg), Viorel Burduja (80 kg), Ștefan Railean (85 kg) și Ivan Poleșciuc (98 kg) au cedat în runda inaugurală a campionatului, fiind eliminați din concurs.

Ivan Zamfirov (57 kg) a devenit posesor al medaliei de bronz în turneul luptătorilor de stil liber. Anastasia Nichita (60 kg) și Iulia Leorda (53 kg) au obținut medaliile de argint, respectiv, bronz în concursul de lupte feminine.

Cel mai bun luptător moldovean de stil greco-roman este Serghei Mureico, care a devenit medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atlanta (1996).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17002501

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!