ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trupa SunStroke Project va susține un concert de promovare la Tel Aviv

15:34 | 03.04.2017 Categorie: Cultură

Chişinău, 3 apr. /MOLDPRES/. SunStroke Project, trupa care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2017, va concerta pe 5 aprilie la Tel Aviv, Israel, informează MOLDRES.

Spectacolul face parte din turneul de promovare a piesei „Hey Mamma”, cea care i-a adus formaţiei victoria în selecţia naţională şi al cărei videoclip a fost lansat oficial în luna martie.

Turneul de promovare a piesei „Hey Mamma” va continua la Amsterdam (8 aprilie), Madrid (15 aprilie) și Moscova (21 aprilie). De asemenea, trupa SunStroke Project va evolua, pe 9 aprilie,  în Portugalia. În luna martie, pentru a-și promova piesa, Sunstroke Project a susţinut concerte în România, Grecia, Estonia şi Lituania.

SunStroke Project va evolua la Kiev, Ucraina, în prima semifinală ce va avea loc pe 9 mai. Alături de reprezentatul Republicii Moldova vor concura interpreţi din Muntenegru, Finlanda, Georgia, Portugalia, Belgia, Suedia, Albania, Azerbaidjan, Australia, Cipru şi alte ţări. Dacă va trece de această etapă, Sunstroke Project va participa în finala ediției a 62-a a Eurovision Song Contest 2017. 

IPNA Compania „Teleradio-Moldova” este pentru al 13-lea an consecutiv organizatorul național al concursului Eurovision Song Contest. În 2016, reprezentanta țării noastre, Lidia Isac, nu a reușit să se califice în marea finală. Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia.

(Reporter N. Roibu, editor M. Jantovan)

img17002517

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!