ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Românca rănită în atentatul de pe podul Westminster din Londra a murit

10:30 | 07.04.2017 Categorie: Externe

Bucureşti, 7 apr. /MOLDPRES/. Femeia din România care a fost rănită în atacul din Londra, de pe 22 martie, și-a pierdut viața, a anunțat Scotland Yard. Ea avea 31 de ani și era internată de două săptămîni în stare gravă, scrie digi24.ro, consultat de MOLDPRES. 

Andreea Cristea a căzut în Tamisa, de pe podul Westminster, din Londra, după impactul violent cu mașina condusă de Khalid Masood. Românca a fost salvată de echipaje ale pompierilor, cu sprijin din partea unei organizații caritabile specializate în operațiuni de salvare pe apă, potrivit antena3.ro. 

Ea devine astfel a cincea victimă a atacului din 22 martie cînd Khalid Masood a intrat cu maşina în mulţimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un poliţist. Masood a fost împuşcat mortal de către forţele de ordine lîngă parlamentul britanic.

Atentatul din Londra este cel mai grav din ultimii 12 ani pentru Marea Britanie.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17002654

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!