ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal feminin a obținut o victorie categorică în meciul cu echipa Andorrei

10:28 | 07.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 7 apr. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal feminin a repurtat ieri cea mai categorică victorie (4-0) în istoria participării la turnee internaționale, relatează MOLDPRES.

Ea a învins cu acest scor reprezentativa Andorrei la primul tur preliminar din cadrul Campionatului Mondial-2019, care se desfășoară în Lituania. Golurile au fost marcate de Claudia Chiper (9), Cristina Cerescu (41), Natalia Munteanu (45, din penalti) și Nadejda Colesnicenco (71).

Echipa pregătită de Alina Stețenco a evoluat în următoarea componență: Zatuşevscaia, Cerescu, Prisăcari, Porojniuc, Munteanu, Caraman (Cuşinova, 75), Toma (Sivolobova, 67), Chiper (Țabur, 46), Mițul, Colesnicenco și Andone.

Claudia Chiper a înscris al șaselea său gol pentru prima reprezentativă a țării, fiind la moment cea mai bună marcatoare.

În celălalt meci din cadrul turneului, Lituania–Israel a fost înregistrat scorul 0-2. Pe 8 aprilie echipa națională va juca cu reprezentativa țării-gazdă.

Pînă la acest meci cea mai categorică victorie – 3-0 - selecționata moldoveană a înregistrat-o în meciurile disputate cu formațiile Azerbaidjanului și Luxemburgului.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17002655

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!