ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal în sală a fost surclasată de campioana europeană

10:22 | 09.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 9 apr. /MOLDPRES/. Echipa naţională de fotbal în sală a suferit ieri înfrîngere, scor 0-7, în primul meci disputat la turneul din Polonia cu formația Spaniei, campioana europeană en-titre în cadrul fazei a doua preliminare a Campionatului European-2018, comunică MOLDPRES.

Echipa moldoveană a început meciul în următoarea componență: Nicolae Neagu, Sergiu Tacot, Cristian Obadă, Constantin Burdujel, Andrian Laşcu.

Ea va juca astăzi cu formația țării-gazdă, iar pe 11 aprilie – cu selecționata Serbiei.

La turneul final din Serbia se califică cîștigătoarele celor 7 grupe preliminare. Echipele clasate pe locul doi, dar și cea mai bună formație care a ocupat treapta a treia, vor juca meciuri de baraj pentru calificare în finala Campionatului European.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17002709

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!