ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Andrei Galbur va participa la reuniunea miniștrilor de Externe ai statelor Grupului Vișegrad şi Parteneriatului Estic

14:09 | 10.04.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, se va afla, în perioada 11-13 aprilie curent, la Varşovia, Polonia, unde va participa la reuniunea miniștrilor Afacerilor Externe ai Grupului Vișegrad extins (V4+) și ai statelor Parteneriatului Estic (PaE), transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În marja reuniunii, şeful diplomaţiei moldoveneşti va participa la întrevederea şefilor delegaţiilor cu Preşedintele Republicii Polone, Andrzej Duda, precum și va purta discuţii separate cu omologii săi din România, Azerbaidjan și Ucraina.

De asemenea, în contextul vizitei, ministrul Galbur are programate întrevederi cu ministrul Afacerilor Externe al Republicii Polone, Witold Waszczykowski, cu Vicemareşalul Seimului polonez, Ryszard Terlecki, şi va susţine un discurs în faţa studenţilor din cadrul Colegiului Europei din Natolin (Varşovia).

img17002737

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!