ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Turciei se va afla în vizită la Chișinău în perioada 5-6 mai

16:10 | 11.04.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Președintele țării, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Turcia în R. Moldova, Hulusi Kilic, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat momentele cheie legate de vizita Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan la Chișinău, preconizată pentru perioada 5-6 mai curent. 

Igor Dodon a dispus crearea unui grup de lucru din componența căruia fac parte responsabili din cadrul Aparatului Președintelui, al Guvernului, precum și din administrația Găgăuziei, pentru buna organizare a vizitei oficialului turc. 

În cursul vizitei Președintelui Turciei vor avea loc întrevederi la nivel înalt la Chișinău. Vor fi semnate Acorduri de colaborare în mai multe domenii de interes comun. De asemenea, va fi organizat un forum al oamenilor de afaceri din ambele state. Totodată, Președintele Turciei, va vizita regiunea găgăuză, unde va participa la mai multe evenimente.

img17002771

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!