ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tenismanul Radu Albot s-a calificat în optimile de finală ale turneului din Maroc

17:48 | 11.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot a promovat în optimile de finală ale turneului ATP de la Marrakesh (Maroc), relatează MOLDPRES.

Asta după ce în runda inaugurală de pe tabloul principal al competiției  l-a învins pe numărul 55 mondial, Nicolas Almagro (Spania)  în două seturi (7-6, 6-3). Soarta primului set s-a decis la tie-break în care jucătorul moldovean a cîștigat cu 8-6. Victoria repurtată semnifică 20 de puncte obținute, care vor influența situația sa  din ierarhia mondială în care Radu Albot ocupă locul 82.

Favoritul turneului este Grigor Dimitrov (Bulgaria), care ocupă locul 12 în clasamentul ATP.

Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean. Lui îi aparțin o serie de recorduri stabilite în premieră în istoria sportului moldovenesc.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17002775

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!