ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal feminin a promovat în runda preliminară următoare a Campionatului Mondial

18:13 | 11.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal feminin s-a clasat astăzi pe locul doi la turneul din preliminariile Campionatului Mondial-2018, desfășurat în Lituania, calificîndu-se în runda preliminară următoare a competiției, relatează MOLDPRES.

Ea a încheiat cu scorul 0-0 ultimul meci disputat în compania reprezentativei Israelului. Anterior a învins selecționatele Andorrei cu scorul 4-0 și Lituaniei (2-0), acumulînd 7 puncte. Același punctaj a totalizat și formația Israelului, ea însă are un golaveraj mai bun.

În partida disputată astăzi echipa pregătită de Alina Stețenco a evoluat în următoarea componență: Zatuşevscaia, Cerescu, Prisăcari, Porojniuc, Munteanu, Caraman, Toma (Țabur, 53), Chiper (Vasilică, 90+3), Mițul (Arnautu, 69), Colesnicenco, Andone.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17002776

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!